Spara pengar på ditt köp av Xbox One X med ett av våra rabattkodserbjudanden från CDON

Varför ska man välja Xbox One X? Förhoppningsvis kommer den här informationen att besvara den frågan åt dig. Just nu är Xbox One X världens mest kraftfulla spelkonsol! Under sin huva packar Xbox One X konsolen från Microsoft en 8 core CPU, klockad vid 2,3 GHz, tillsammans med 12 GB GDDR5 RAM. Den har också en GPU klockad vid 1172MHz, vilket ger dig en enormt imponerande grafik. Vi vet vad du tänker. Behöver vi verkligen så mycket kraft i spel konsolen? Jo, Xbox One X är så högpresterande att konsolen kan spela spel i en inbyggd 4K upplösning, ofta vid 60 FPS(bilder per sekund). Den har HDR uppspelning för spel i HDR10 format, och har precis börjat stödja 4K HDR streaming i Dolby Vision också. Något som är mycket tacksamt är att du inte behöver köpa några nya spel för att dra nytta av denna extra kraft. Som en del av Microsofts Xbox konsol tvingar Xbox One X dig inte att kasta ut de spel du redan äger för nya uppdaterade versioner. Det betyder att spel som du kanske har spelat för ett år sedan ser helt fantastiskt ut på Xbox One X. Det finns också gratis uppdateringar tillgängliga för en handfull titlar, bland annat Rise of the Tomb Raider, Star Wars Battlefront II och Forza Motorsport 7 för att hjälpa dem att visa sig från den mest fantastiska grafik som bara är möjligt. Skulle du vara intresserad av att köpa denna produkt på nätet kan du alltid söka på “cdon rabattkod” på Google och använda någon av de rabattkoder som dyker upp där.

 

Xbox One X’s design till rabatterat pris alla dagar i veckan

Om du har sett en Xbox One S någon gång så kommer Xbox One X inte överraska dig för vore det inte för att färgen är en annan så skulle de två konsolerna nästan se identiska ut. Om du aldrig har sett en One S tidigare är Xbox One X en rektangulär låda storleken är som på en stor Blu ray spelare och designen blir bara mer imponerande när du överväger vad som ligger under huven. Runt baksidan fortsätter likheterna med One S. Från vänster till höger har du en strömkontakt, HDMI ut, HDMI in, två USB portar, en IR-ut, en optisk ljudport och en Ethernet port.

 

Använd en rabattkod från cdon när du köper Xbox One X

 

Xbox One X specifikationer av hårdvaran att ta med i beräkningen när du handlar på nätet

Om du vill se de verkliga skillnaderna mellan Xbox One X och alla andra konsoler som finns före den, behöver du bara öppna locket. Konsolen är utrustad med en  med åtta core CPU klockad vid 2,3 GHz, tillsammans med 12 GB GDDR5 RAM. Den har en GPU klockad vid 1172 MHz och 6 teraflops grafikprestanda. Det är ett ganska omfattande erbjudande, och en som bör hjälpa till med att inleda en ny era med 4K HDR spel i vardagsrummet. På CPU-sidan kör Xbox One X ett anpassat chip med åtta Jaguar CPU core klockade vid 2,3 GHz. Det är en ökning med 76% jämfört med CPU enheten i den ursprungliga Xbox One och Xbox One S.

 

Xbox One X’s spelutbud

Självfallet, vad är slutmålen för all denna extra hästkraft om inte en bättre spelupplevelse? Spelen ser fantastiska ut oavsett om du använder en 1080p tv med Xbox One X eller spelar i 4K HDR. Så här kommer några förslag på spel att välja.

 

Far Cry 5

Far Cry 5 har en mörk, rå historia som påminner om moderna politiska spänningar. Det har också en grizzlybjörn vid namn Cheeseburger. Det senaste kapitlet i Ubisofts open world first person shooter antologi serien vill förmedla att det bryter ny mark. Till skillnad från sina föregångare, du hamnar så i strid mot en religiös kult i USA, Förvånansvärt har Ubisoft använt spelet som en chans att trappa upp våldet och blodet än mer. Far Cry spelen har inte undanhållit grafiskt våld tidigare, men det här spelet översvämmar dig med det. Far Cry 5 är också en mindre restriktiv lekplats än sina föregångare. Efter en kort introduktion kan du gå till varje hörn av världskartan och ta del av det mesta av innehållet från start. Du kan gå vart du vill och göra vad du vill. Du kan vandra till en avlägsen plats i skogen och fiska. Du kan ignorera spelets handling och helt enkelt spränga allt i bitar.

 

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 behåller nästan allt som gjorde Forza Horizon 3 till det bästa racingspelet i sin klass och är ett spel som aldrig vill att du ska sluta spela. Den fantastiska visuella kvaliteten och ljuddesignern, det massiva utbudet av bilar som funnits i tidigare spel i serien är kvar och ännu bättre. Nytt är hur mycket effektivare Forza Horizon 4 uppmuntrar oss att återvända tack vare sina skiftande årstider, regelbundet uppdaterade utmaningar och  en stadig ström av belöningar. Varje realtids vecka kommer säsongerna i spelets värld att skifta och ge ett helt nytt utseende, tillsammans med en massa säsong specifika utmaningar.